[PDF-GUIDE] 16 sidor om effektiv nyckelhantering - kostnadsfritt!

Hämta guiden!

Om Realbridge

Har du fredagsångest över borttappade nycklar & prylar?

Helt onödigt. På fredag ska man käka tacos. Och somna i soffan.

Ja, för det är ju sen gammalt. Det var också därför vi utvecklade Realbridge (bland annat). Vi ville ge dig som hanterar nycklar och inventarier ett verktyg som gör att du kan lita på att både nycklar och prylar är där de ska vara. Så att du får 100% koll. 100% lugn och ro. 100% fokus på tacon. Och, tja, 0% fokus på nycklar på fredagskvällen. Simple as that ;-)

Superenkel, eller superavancerad? Superperfekt, för dig.

Realbridge är lika enkel att använda som den är avancerad under huven. Det innebär att du kan anpassa, konfigurera och tweaka den till Vintergatans svarta hål och tillbaka. Eller börja använda den “direkt ur boxen”.

Alla ska kunna ha koll, oavsett förkunskaper

Realbridge kommer med många färdiga inställningar och mallar som du kan börja använda direkt. Vår erfarenhet är att dessa räcker för de allra flesta verksamheter och situationer. Samtidigt kan du enkelt själv, eller tillsammans med våra duktiga utvecklare, skapa unika, skräddarsydda funktioner utifrån just er verksamhets behov.

Det ska vara tryggt

Realbridge är en driftsäker och molnbaserad plattform. Det gör att du, dina kunder och era samarbetspartners kan lita på att informationen om era nycklar och andra inventarier hanteras på ett tryggt och säkert vis.

Det ska vara säkert

Realbridge är en riktigt robust och tekniskt avancerad plattform. Alla data och personuppgifter lagras dessutom på säkra, svenska servrar i enlighet med Dataskyddsförordningen (GDPR).

Det ska vara användarvänligt

När vi utvecklade Realbridge skapade vi varje detalj med användaren i fokus. Vårt mål var – och är – att både in- och utsida ska vara intuitiv och smidig att använda, för alla.

Gå vår kostnadsfria e-postkurs i nyckelhantering!

  • Förebygg 5 VANLIGA RISKER VID NYCKELHANTERING

  • SMARTA NYCKELRUTINER: EXEMPEL & CHECKLISTOR

  • SKRIVA NYCKELKVITTENSER: MALLAR, EXEMPEL & VANLIGA MISSTAG