[PDF-GUIDE] 16 sidor om effektiv nyckelhantering - kostnadsfritt!

Hämta guiden!

Kundcase

Novi Real Estate digitaliserar nyckelhantering med Realbridge

I detta kundcase kikar vi lite närmare på hur Novi Real Estate (numera Novier) använder Realbridge för att förenkla och effektivisera förvaltningsprocessen med smidig och trygg nyckelhantering.

Snabb och unik koll på varje nyckel

Fastighetsförvaltare har ofta många nycklar i omlopp. Alltifrån städföretag till hantverkare och tekniker behöver snabbt och enkelt kunna ta sig in och ut i fastigheterna. Det ställer krav på en både enkel, lättöverskådlig och, inte minst, säker nyckelhantering. Det är helt enkelt viktigt att man alltid har full kontroll på vem som har varje nyckel, när den ska lämnas tillbaka och var den befinner sig. Sedan ett par år har Novi Real Estate gått över till digital hantering av nyckelutlämning med hjälp av Realbridge.

– Idag tar det bara någon minut att lämna ut en nyckel till exempelvis en hantverkare, säger Anton Drott som är förvaltare på Novi Real Estate. Dessutom dokumenterar Realbridge allt, helt automatiskt, i realtid i appen och vi slipper hantera en stor mängd papper. Det sparar mycket tid och ger oss helt enkelt en tryggare, smidigare process.

 

Se intervjun

"Vi tittar hela tiden efter olika lösningar som gör att vi kan hitta effektiviseringar och förbättra olika delar av förvaltningsprocessen och uppnå en smart förvaltning."

Anton Drott

Förvaltare

Novi Real Estate (numera Novier)

Scanning av QR-koder i telefon

Novi real Estate sköter numera sin nyckelhantering med hjälp av Realbridge. Man fäster QR-koder på nycklarna och scannar dem med telefonens kamera vid in- och utlåning. Det gör att man får full koll, i realtid, på att nyckeln blivit korrekt registrerad.

Hur går det till?

Rent praktiskt så fungerar det så att Novi Real Estate får färdiga nyckelbrickor med QR-koder på av Realbridge. Dessa fästs på nycklarna och registreras digitalt med alla uppgifter om nyckeln och fastigheten. Sedan är det klart! I appen kan man enkelt se vilka nycklar som är utlånade, vem som lånat dem och hur länge de varit utlånade.

– Det är ett lättanvänt, enkelt system som går snabbt att komma igång med, avslutar Anton Drott.

 

Vill ni också effektivisera företagets nyckelhantering?

Med Realbridge digitaliseras varje del av nyckelhanteringen. Det sparar både tid och pengar. Dessutom kan du alltid kontrollera vem som ansvarade för en viss nyckel vid ett visst tillfälle, när den lämnades ut och vem som skötte kvitteringen. All historik samlas tryggt och lättillgängligt i molnet, så att du kan komma åt den var som helst, när som helst. Kan Realbridge effektivisera er nyckelhantering? Boka en personlig demo här så berättar vi mer!